Mik (+45) 41425275 Thomas (+45) 26812539

Tagpap i Århus og Djursland

Vi lægger tagpap på dit tag

Hvidbo Tag Aps tilbyder tagpap til alle slags tage. Vi lægger tagpap i Århus, Djursland og omegn. Det gode ved dette tag er, at det passer til alle typer tag, både industrihaller, kontorbygninger, sommerhuse, villaer og meget meget mere.

Tagpap

Det er noget af det bedste materiale, du kan få i dag, og vi kan med sikkerhed sige, at det holder i mange år. Det er utroligt slidstærkt og højteknologisk. Materialet er også bæredygtigt, så du kan med god samvittighed benytte Hvidbo Tag ApS til at lægge dit nye tag.

Det er op til dig, hvordan du vil have taget. Det fås i flere forskellige udgaver, du kan få det bæredygtigt, og der er mange farver og flotte designs at vælge imellem.

Vi har tilsammen 40 års erfaring indenfor faget og kan rådgive dig til den bedste løsning. Vi udfører selv arbejdet, og vi ved derfor, at det er kvalitetsarbejde, som vi leverer til vores kunder.

Kontakt os

Har du brug for at få lagt tagpap, så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på dette. Vi kan kontaktes på vores mail mt@hvidbotag.dk, eller ring til os på 41 42 52 75 / 26 81 25 39.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.