Mik (+45) 41425275 Thomas (+45) 26812539

Grønt tag i Århus og Djursland

Grønt tag

Der er flere og flere, som vælger at montere grønne tage, fordi der er mange fordele ved at vælge det. Grønne tage er ikke kun flotte og skiller sig ud, men de bidrager også til, at vi får et bedre miljø.

Vi sørger for, at dine ønsker og behov er i første række, så du får det, du forventer, når det kommer til udseendet af det grønne tag. Vi tilpasser arbejdet til tagets konstruktion, da det kan variere meget fra tag til tag.

Vi står klar med hjælp og rådgivning, så du er i trygge hænder, når det kommer til at få lagt et grønt tag. Vi har 40 års erfaring og ved derfor, hvad der er bedst dig og dit tage, samt hvad der holder bedst.

Lyder dette som noget for dig, og kunne du godt tænke dig at få flere informationer? Hvidbo Tag ApS står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, samt hvis du skulle have nogen spørgsmål til grønne tage.

Kontakt os

Er du interesseret, så kontakt os i dag, og lad os tage en snak om mulighederne med et grønt tag. Vi kan kontaktes på vores mail mt@hvidbotag.dk eller på telefon 41 42 52 75 / 26 81 25 39.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.