Mik (+45) 41425275 Thomas (+45) 26812539

Renovering af tag i Århus og Djursland

Renovering af tag

Trænger dit tag til at blive renoveret, eller er du bare blevet træt af at kigge på det gamle? Hvidbo Tag ApS kan hjælpe dig med, at klare det næste renoveringsprojekt. Vi hjælper med flere forskellige opgaver indenfor tagrenovering, og vi kan derfor hjælpe dig, med lige det du har brug for.

Vi sørger for, at der er en god kommunikation fra starten af, så alle dine ønsker og behov bliver opfyldt. Det færdige resultat kan ændre bygningens udtryk, så det ligner et hus, som er nyt. Det er med til at gøre, at bygningen holder i mange år endnu, og det kan spare dig mange penge.

Professionel rådgivning

Vi står klar med vejledning og rådgivning til, hvad der er bedst for dit tag, samtidigt med at det opfylder de behov, du kunne have. Vi sørger for at levere et tag som holder i mange år, hvilket er godt for din økonomi og miljøet. Du behøver kun at skifte taget ud sjældent, når du har et tag i god kvalitet.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til renovering? Kontakt os i dag og få en snak, om hvad du skal have lavet. Vi kan kontaktes på vores mail mt@hvidbotag.dk eller på telefon 41 42 52 75 / 26 81 25 39.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.